Абонирай се за бюлетин

http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html
http://www.gsstroimarket.bg/partners/84.html
http://www.gsstroimarket.bg/terms.html

ВЛАГОАБСОРБАТОР ЦЕРЕЗИТ AERO 450гр

ВЛАГОАБСОРБАТОР ЦЕРЕЗИТ AERO 450гр
ВЛАГОАБСОРБАТОР ЦЕРЕЗИТ AERO 450гр
ВЛАГОАБСОРБАТОР ЦЕРЕЗИТ AERO 450гр
ВЛАГОАБСОРБАТОР ЦЕРЕЗИТ AERO 450гр
Не е наличен
31900010009
Влагоабсорбатори
Ceresit
Германия
Цена: 17.65 лв с ДДС за БРОЙ
Количество:

Влагоабсорбатор Ceresit Stop Влага - 450г.
Нов продукт Церезит против влага - революция във влагоабсорбирането.

Новата система на Хенкел оптимизира циркулацията на въздуха в устройството, позволявайки проникването му на 360°. Осигурява изключително добра абсорбация на влагата и неприятните миризми като налага нови стандарти.

Системата AERO 360° се основава на основен физически принцип - колкото повече таблетката има контакт с въздуха, толкова по-силно тя абсорбира влагата в помещенията. Аеродинамичното устройство има уникален 360° въздушен тунел, който позволява въздухът да циркулира в него - около и през таблетката. Ултра абсорбиращата таблетка има подобрена вълнообразна форма и отвор в средата, което осигурява още по-добра абсорбация. Това води до подобряване на ефективността с до 40%*.

Ceresit STOP Влага е готов за употреба влагоабсорбатор, при който абсорбирането на влагата започва веднага след като сложите таблетката в устройството. Таблетката AERO 360° постепенно намалява обема си в процеса на абсорбиране на влагата докато изчезне напълно. Когато таблетката се стопи трябва да излеете насъбралата се течност в резервоара на устройството и да заредите устройството с нова таблетка.

Дълготрайност
До 3 месеца в стаи до 20m2 в зависимост от температурата в стаята и нивото на влага.

Технология 2в1

1. Ултра активни кристали за по-добра абсорбация на влагата.
2. Патентована технология срещу неприятните миризми: до 70% неутрализация на лоши миризми

Ceresit AERO 360° e идеален за стаи до 50m3.

Устройството работи оптимално в стаи като кухни, всекидневни, спални и стаи с лоша вентилация на въздуха (таван, гараж, каравана, лодка). Влагоабсорбаторът ще спомогне за редуцирането на последствията при стаи, претърпели наводнение.

Къде да използвате Ceresit AERO 360°?

За да се гарантира оптимална циркулация на въздуха, поставете устройството на поне 10 cm от стената. Въпреки, че употребата на Aero 360° е сигурна и надеждна, не позволявайте на деца и домашни любимци да си играят с него и да го пипат. Не е препоръчително устройството да е в близост до отоплителни уреди. Aero 360° работи самостоятелно без електрическо захранване. Не позволявайте таблетката Aero 360° или събралия се солен разтвор да попаднат в контакт с лесно увредими метални повърхности, като златни и хромирани предмети, кожа, плат, килими и други подови настилки. В случай на контакт, незабавно измийте с топла вода.

Устройството Ceresit STOP Влага спомага в борбата с:

    * влагата в помещенията
    * неприятните миризми
    * плесените и мухъла
    * конденза
    * отлепянето на тапетите
    * алергиите

Още

Допълнителни продукти

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2017 GS Строймаркет

visa
затвори